Fem net de runa

APAPMA va dur a terme l’any 1992-1993 un Pla de Neteja conjuntament amb les industries de la Construcció andorranes.

Aquest Pla de neteja s’inscrivia dins de la campanya FEM NET que APAPMA va iniciar el 26 d’abril de 1991 amb el FOTOBROSSA 91.

Fruit d’aquest crit d’alarma que va representar el FOTOBROSSA 91 diversos col·lectius andorrans van prendre consciència del problema i van unir-se en una postura activa a la campanya engegada per APAPMA col·laborant, des de l’Agrupació de Constructors d’Obres, l’Agrupació Andorrana d’Empreses d’Enginyeria i l’Agrupació de Treballs Públics en la creació d’un Pla que tenia per objectiu la recollida i el transport a abocadors provisionals de tota mena de residus.

Amb moltes dificultats es van patrocinar les campanyes amb el finançament necessari de tota mena d’accions de comunicació que es van generar al voltant del Pla.

I des dels Comuns es van facilitar els espais i mitjans necessaris per dipositar i triar els residus que més tard es portarien als abocadors o centres de reciclatge corresponents.

Aquesta campanya es va tancar sense que pogués arribar a les parròquies d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany per no disposar dels abocadors provisionals necessaris.

Butlletí APAPMA

TECOB

logoGirgola.jpg

colom_0_0.jpg
jocnet_0.jpg
runa_0.jpg