Demà comença la 37a edició de la Fira d'Andorra la Vella, i ús volem informar de diferents iniciatives ambientals que i succeiran que poden ser del vostre interès. 

1.  Publicació de la nova guia “Ecologia domèstica”. Està elaborada des del CAS amb el patrocini de MoraBanc. Tracta de consells i bones pràctiques per fer més sostenible el dia a dia. Es repartiran a la Fira un total de 900 exemplars.

 

2. Estand d’Ecologia Domèstica. Enguany disposarem d’un estand dissenyat per l’empresa WOW, amb continguts sobre la guia i amb espais de joc i participació (fotocall, etc.).

 

 3.   Caixa “Porta’m a la deixalleria”. S’han dissenyat un miler de caixes de cartró per reforçar l’ús de les deixalleries, de forma que les pugueu tenir a casa i omplir d’allò que cal portar a la deixalleria tot de cop (com quan et fan fora de la feina i fas la caixa per marxar). També es distribuiran a la Fira.

 

4.   Campanya de recollida de mòbils. Un any més, amb Andorra Telecom, Creu Roja i la col·laboració d’Agentas, recolliran mòbils vells, carregadors i tauletes (si n'hi ha), als estands de AT i CR. Per cada un, una butlleta i sorteig diumenge de 1 apple Watch, 1 farmaciola i 5 dies d’esquí TOT ANDORRA.

  

  Esperem que us siguin de grat aquestes iniciatives I que tingueu una molt bona Fira

 

 

Butlletí APAPMA

TECOB

logoGirgola.jpg

colom_0_0.jpg
jocnet_0.jpg
runa_0.jpg