Per APAPMA

Rocafort

Publicat el 14/04/2020

A principis del 2007 APAPMA decideix donar suport i participar d’una manera significativa com a membre de la Plataforma Rocafort. L’objectiu d’aquesta plataforma era demanar al Govern d’Andorra que la variant, del Pla Sectorial de noves infraestructures Viaries, de la parròquia de Sant Julià recuperes el seu projecte inicial o si no fos possible, almenys que fos cobert per un túnel.

La motivació d’aquest requeriment responia a tres motius essencials: limitar la contaminació produïda per l’important flux circulatori, guanyar per a la parròquia un espai situat al centre de la població: el “Prat del Vila”, i fer de Sant Julià una parròquia amable, residencial, i amb una alta qualitat de vida. Les reivindicacions es varen plasmar en tot un seguit d’activitats ciutadanes: conferències, marxes festives pel centre del poble, concerts musicals, xocolatades populars, una comparsa de carnaval… . Cal reconèixer que, malgrat no aconseguir els nostres objectius, la parròquia de Sant Julià, pensem molts, va començar a despertar comunitàriament del somni de la resignació, del conformisme, de l’escepticisme.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en whatsapp
APAPMA

APAPMA

Entitat civil fundada el 1989, que te per objectiu la protecció del medi ambient, les plantes i els animals, com així la salut publica.

Utilitzem cookies per a millorar la teva experiència. Entenem que hi estas d'acord si continués navegant